Kleuren en toebehoren

Kunststof kozijnen bieden oneindig veel mogelijkheden

Naast het type profiel zijn er bij de aanschaf van kunststof kozijnen nog vele andere keuzes te maken. Welke kleur wenst u aan de binnen- en buitenzijde? Wilt u het draaideel in dezelfde kleur? En wat dacht u van inzethorren, ventilatieroosters of het nieuwe activPilot Comfort PADK beslag? 

Kleuren kunststof kozijnen

VEKA kunststof kozijnprofielen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een houtdesign of een gladde uitvoering. Selecteer de kleur die u mooi vind of maak een combinatie van verschillende kleuren.

Ventilatieroosters en activPilot Comfort PADK

Naast het bekende DUCO-ventilatierooster, kunt u ook kiezen voor het innovatie BUVA activPilot Comfort PADK vensterbeslag. Hiermee heeft u de mogelijkheid om het venster in parallelstand te zetten. Het raam krijgt zo een ventilatiespleet van 6 millimeter. Zo kunt u uw woning op een veilige wijze voorzien van frisse lucht. 

Het voordeel van het activPilot Comfort PADK systeem is ten opzichte van een luchtrooster is dat de beperkte ventilatiespleet er voor zorgt dat er weinig geluid van de straat naar binnen komt. Daarnaast voldoet het product aan inbraakwerendheidsklasse 2, NEN5096. Naast de ventilatiestand zijn uiteraard nog steeds de traditionele draai- en kiepstand te gebruiken.

Type glas

Duitsekozijnen.nl biedt een ruime selectie aan glassoorten. Enkelglas, dubbelglas HR++ en zelfs driedubbelglas HR+++. Daarnaast bieden wij diverse soorten matglas aan. 

Horren

Wij bieden speciale horren voor draai-/kiepramen. Deze worden tussen het raam en de buitenzijde geplaatst zodat de draai- en kiepstand gewoon gebruikt kunnen worden terwijl het hor geplaatst is. Een slimme manier van insectenwering.

Wilt u ook kwalitatief hoogwaardige kozijnen tegen een wel heel aantrekkelijke prijs? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact met ons op:

Contact

van Kinsbergenlaan 60
9675 CX Winschoten
Tel. 0623939688